November 17, 2023

Win, win, win: een Brabander pakket van Omroep Brabant!

Omroep Brabant is de belangrijkste zender voor Brabanders. De regionale omroep laat het échte Brabantse leven zien. Natuurlijk in het dagelijkse nieuws, op de radio, maar ook in talloze televisieprogramma’s. Bovendien is Omroep Brabant dé zender die het nieuws in heel Brabant verslaat. Niet alleen op tv, maar vooral ook online. 

Op dé Winterfair kan Omroep Brabant natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor alle Winterfair bezoekers is er zelfs een leuke winactie!

Winactie

Ben jij een trotse Brabander? Dan is Omroep Brabant er voor jou. In alles wat we doen brengen we het Brabantse gevoel over. Het gevoel van hier. En dat gevoel willen we graag met jou delen. Daarom verloten we maar liefst 55 (!) Brabander pakketten onder de bezoekers van dé Winterfair. Ben je Brabander of deel je het gevoel van hier? Meld je dan gratis aan om mee te loten voor een van de fantastische pakketten.

Meld je aan op omroepbrabant.nl/dewinterfair

Brabant+

Sinds dit jaar is er een gloednieuwe app waar je de allermooiste series en documentaires van Brabantse bodem kunt kijken. Alles kijk je onbeperkt, reclamevrij en helemaal gratis. Naast on demand kun je met Brabant+ ook live tv-kijken en radio luisteren.

Wil jij ook bingen op z’n Brabants? Download dan meteen de Brabant+ app op je smart tv, telefoon of tablet.

Brabant+ downloaden

Keigezellig

Wist je trouwens dat Omroep Brabant de lekkerste muziekmix heeft voor thuis en op het werk? De beste nummers uit 60 jaar popmuziek komen langs, ook hoor je de hits van nu. Luisteren dus.

Heb je een verzoekje? Dan is een berichtje naar onze studio zo gestuurd via WhatsApp op 06-57328203.