November 22, 2023

Informatie voor bezoekers van dé Winterfair

Het is bijna zover: vrijdag 24 november openen de deuren van hét gezelligste winterfeest van Nederland. Op dé Winterfair geniet je van een onvergetelijke dag vol magie, gezelligheid en verwennerij.

Plan je reis

Ben je van plan om met de auto naar de Brabanthallen te komen? Of kom je met de pendelbus vanaf het station 's-Hertogenbosch? Dan heb je hiervoor een parkeerticket of pendelbusticket nodig: koop je tickets nu nog hier! Onder 'plan je reis' vind je alle informatie over de bereikbaarheid met de auto of met het openbaar vervoer.

Goed voorbereid op pad

Benieuwd wie er komen optreden, interviews komen geven óf aan welke workshops je allemaal kunt deelnemen? Bekijk hier het programma per dag en de plattegrond. Je kunt tijdens je bezoek tegen betaling gebruikmaken van de garderobe (€ 2,-) en tassenstalling (€ 1,-).

Lekkere extra’s

Tijdens jullie dag op dé Winterfair kan een Bossche bol en/of een lekkere lunch niet ontbreken. Pak je voordeel en bestel dit voor een scherpe prijs vooraf in onze ticketshop. Let op: voor de warme lunch is beperkte beschikbaarheid.

-  Koffie & gebak voor slechts € 5,95 (€ 7,95 tijdens het evenement)
-  Lunch & frisdrank voor slechts € 8,90 (€ 10,60 tijdens het evenement)

broodje naar keuze

- Warme lunch & frisdrank voor slechts € 19,75

winterse pompoensoep en stoofpotje met frites en salade*

De warme lunch wordt geserveerd in Brasserie Noëlle in hal 7 (centrale entree, ingang is tegenover de wafelkraam).
*Heb je allergieën en/of dieetwensen? Geef dit ter plaatse nog even door aan de kok.

Workshops

Wil je kosteloos meedoen aan een workshop op dé Winterfair? Leuk! Schrijf je op de dag van je bezoek in bij de inschrijfbalie Workshops in hal 5. Let op, er zijn een beperkt aantal plekken.Hoe werkt de inschrijving?Vanaf 10:00 uur kan je je inschrijven voor Ronde 1, 2 en 3Vanaf 13:00 uur kan je je inschrijven voor Ronde 4, 5 en 6Om iedereen een kans te geven voor een plekje bij de workshops mag je je in de ochtend (10:00 uur) inschrijven voor één workshop. In de middag (13:00 uur) mag je je dan ook weer inschrijven voor één workshop.

Tip!

Tijdens het kerstdiner of ter voorbereiding van de heerlijke feestmaanden: er is altijd een gelegenheid om gezellig samen te eten. Met de verse Hoemoes, falafel en groentespreads van Maza zet je altijd wat lekkers op tafel. Je leest hier meer over Maza en proeft ze op dé Winterfair bij de stand van Maza.

Winactie

Ben jij een trotse Brabander? Dan is Omroep Brabant er voor jou. In alles wat we doen brengen we het Brabantse gevoel over. Het gevoel van hier. En dat gevoel willen we graag met jou delen. Daarom verloten we maar liefst 55 (!) Brabander pakketten onder de bezoekers van dé Winterfair. Ben je Brabander of deel je het gevoel van hier? Meld je dan gratis aan om mee te loten voor een van de fantastische pakketten.

Meld je aan op omroepbrabant.nl/dewinterfair