November 22, 2023

Een magische start van de feestdagen: Hans Klok opent dé Winterfair

Het is bijna zover: dé Winterfair gaat op vrijdag 24 november van start in de Brabanthallen in Den Bosch. En het belooft weer een spectaculair winterfeest te worden met een beetje magie… 

Magische opening

Niemand minder dan illusionist Hans Klok komt dé Winterfair officieel openen met een geweldige show, waarin Margriet-hoofdredacteur Helene van Santen en Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder ook een rol krijgen. Eén ding is zeker: de feestdagen begonnen nog nooit zo magisch! Mis het niet en zorg dat je erbij bent: de show start om 10:30 uur. 

Dé Winterfair

Nadat dé Winterfair feestelijk van start is gegaan, is het tijd om samen een geweldige dag te beleven. Breng een bezoekje aan het Margriet Huis, volg creatieve workshops, shop bij meer dan 300 shoppingstands, proef winterse lekkernijen én geniet van optredens van bekende artiesten. 

Bezoek het Margriet Huis en Libelle Huis

In het Margriet Huis en in het Libelle Huis wordt het een groot feest. Ontmoet de redacties van je favoriete tijdschriften, geniet van huiskamerconcerten en luister naar interviews met columnisten en auteurs. Op dewinterfair.nl/programma zie je wie er dagelijks in de huizen langskomen.

Geniet van winterse lekkernijen

Tussen het shoppen, de optredens en de workshops even bijkomen met een kop koffie, een broodje, snack of een Bossche bol? Op dé Winterfair kies je uit een ruim assortiment aan lekkernijen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van de verschillende soorten tosti’s, een lekkere USA hamburger, falafelburger, bitterballen, een borrelplank voor twee of een frietje met verschillende toppings? Er is voor ieder wat wils! 

Acties om van te smullen

Pak je voordeel met acties om van te smullen! Bestel bijvoorbeeld bij je ticket, onder ‘extra producten’ een ticket voor koffie & gebak. Hiermee geniet je voor slechts € 5,95 van koffie of thee met een Bossche bol. Of maak er een ultiem dagje uit van met een van de lunchdeals: Lunch & frisdrank voor slechts € 8,75 of een warme lunch & frisdrank voor maar € 19,75. Meer informatie over alle lekkernijen en acties vind je op dewinterfair.nl/lekkernijen.

Profiteer van €3 korting

Heb je nog geen ticket voor dé Winterfair? Ga snel naar dewinterfair.nl/tickets en profiteer t/m 23 november van €3 korting. Daarna zullen de ticketprijzen stijgen. Wees er dus snel bij!