November 14, 2023

Nog anderhalve week tot dé Winterfair begint!

Het is bijna zover: over 1 week start het gezelligste winterfeest van Nederland! Wees er snel bij en profiteer t/m 23 november nog van € 3 korting op je ticket. Hiermee geniet je volop van een dag shoppen, optredens van bekende artiesten, workshops, lekkernijen en nog véél meer!

Pater Moeskroen

Zeg je Pater Moeskroen, dan zeg je feest! Op 27 november spelen de heren van Pater Moeskroen op dé Winterfair. Met krakers als Joost, Laat Maar Waaien, Dansen, Hela Hola en Roodkapje gaat het dak van de Brabanthallen eraf. Geniet van aanstekelijke folk, knallende feest- nummers en meeslepende ballades. Benieuwd naar de rest van het programma? Neem een kijkje op dewinterfair.nl/programma.

Steun het Nationaal Ouderenfonds

Wat doe jij met kerst? Veel ouderen voelen zich juist rond de kerstdagen extra eenzaam. Daarom organiseert het Nationaal Ouderenfonds voor 5.000 ouderen kerstdiners door het hele land. Want kerst vier je samen. Op dé Winterfair kun je het Nationaal Ouderenfonds steunen. Voor meer informatie en doneer alvast het toetje op: formulieren.ouderenfonds.nl/tikkietoetje_winterfair

Naar dé Winterfair met €3 korting

Kun je niet wachten om inspiratie op te doen voor de winter? Boek vóór 23 november je ticket en krijg € 3 korting! Let op: daarna zullen de ticketprijzen stijgen. Tickets voor dé Winterfair boek je via dewinterfair.nl/tickets

Workshop kerstdecoratie met macramétechniek

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met kerstdecoratie met macramétechniek. Kies uit een kerstbal, een veren kerstboompje, een kerstkabouter of een ijsster.
Deze techniek is superleuk om te gebruiken en geeft snel resultaat. Het team van Colours of life helpt je op weg in de wereld van macramé, zodat je aan het einde van de workshop met een mooie kerstdecoratie naar huis gaat.

Tussen het shoppen, de optredens en de workshops door even bijkomen met een kop koffie, een broodje, snack of een Bossche bol? Op dé Winterfair kies je uit een ruim assortiment aan lekkernijen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van de verschillende soorten tosti’s, een lekkere USA hamburger, falafelburger, bitterballen, een borrelplank voor twee of een frietje met verschillende toppings? Er is voor ieder wat wils!


ACTIES OM VAN TE SMULLEN*
Pak je voordeel met acties om van te smullen. Bestel alvast bij je ticket, onder ‘extra producten’ een ticket voor koffie & gebak. Hiermee geniet je voor slechts € 5,95 van koffie of thee met een Bossche bol. Of maak er een ultiem dagje uit van
met een van de lunchdeals:
• lunch & frisdrank voor slechts € 8,75
• warme lunch & frisdrank voor maar € 19,75.

Meer informatie over alle lekkernijen en acties vind je op dewinterfair.nl/ lekkernijen.

*Deze korting en deals zijn geldig t/m 23 november
in onze ticketshop.