October 17, 2023

Laat je verrassen tijdens dé Winterfair

Over een paar weken is het zover: dan gaat dé Winterfair weer van start! Laat je tijdens het gezelligste winterfeest van Nederland verrassen door meer dan 300 shopping stands, optredens, winterse lekkernijen en workshops. Eén ding is zeker: het wordt een onvergetelijke dag uit!

Kom langs in het Margriet Huis en het Libelle Huis

Wat is dé Winterfair zonder het Margriet Huis? Ook tijdens de komende editie geniet je weer van warme huiskamerconcerten, ontmoet je bekende auteurs en Margriet-columnisten zoals Marjan van den Berg. Verder leer je alles over de laatste mode én ontmoet je de redactie van Margriet. Maar deze editie is ook Libelle erbij en daarom is er naast het Margriet Huis ook het Libelle Huis dat gepresenteerd wordt door Jet Sol. Ook hier geniet je van gezellige huiskamerconcerten, ontmoet je de Libelle-redactie en -columnisten en leer je alles over de laatste trends op het gebied van mode. Het wordt één groot feest in beide huizen!

Maak je eigen diffuser armband

Tijdens dé Winterfair kun je gratis meedoen aan verschillende creatieve workshops. Ga bijvoorbeeld aan de slag met je eigen diffuser armand met essentiële oliën. Tijdens deze workshop van Comfort Aroma’s leer je hoe de oliën van Young Living bijdragen aan een gezonde leefstijl & mindset. Want gezond blijven en lekker in je vel zitten, dat wil toch iedereen?

Ben je benieuwd naar alle andere workshops? Neem dan een kijkje in het programma.

Geniet van spetterende optredens

Is het na de workshop(s) even tijd om de benen te strekken? Kom dan naar het podium waar de hele dag optredens zijn van bekende artiesten. Onder andere Danny Froger, Ruth Jacott en Wolter Kroes verzorgen spetterende optredens, waarbij je wel mee móét dansen. Wil je weten welke artiesten nog meer komen optreden tijdens dé Winterfair? Neem dan een kijkje in het programma.

Spoordelig naar dé Winterfair

Kom je dit jaar met de trein naar de Brabanthallen? Kies dan voor de voordelige combideal met de NS. Hiermee kun je opstappen op elk treinstation in Nederland, waarna je vanaf station ‘s-Hertogenbosch met de pendelbus naar de Brabanthallen wordt gebracht. Na dé Winterfair brengt de bus je terug naar het station en reis je met de trein terug naar huis. Je koopt het combiticket online vanaf € 45 in de NS Spoordeelwinkel.

Hier kun je dé Winterfair volgen

Ben je benieuwd naar alle informatie over dé Winterfair en wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg dé Winterfair op Instagram via @dewinterfair en op Facebook via: dé Winterfair.