November 14, 2023

Kom langs in het Margriet Huis op dé Winterfair

Het is bijna zover: dé Winterfair gaat volgende week vrijdag, 24 november, van start in de Brabanthallen in Den Bosch. Een week lang shoppen, creatieve workshops volgen, swingen tijdens optredens van bekende artiesten, genieten van lekkernijen én bekende auteurs en columnisten ontmoeten in het Margriet Huis. Eén ding is zeker: het wordt een groot feest!

Margriet Huis

Wat zou dé Winterfair zijn zonder het Margriet Huis? Ook deze editie belooft het weer één en al gezelligheid te worden. Ontmoet de redactie van je favoriete tijdschrift, geniet van huiskamerconcerten en luister naar interviews met Margriet-columnisten en auteurs. Op dewinterfair.nl/programma zie je wie er dagelijks in het Huis langskomen.

Ontmoet bekende auteurs en columnisten in het Margriet Huis

In het Margriet Huis ontmoet je iedere dag bekende auteurs en Margriet-columnisten. Onder anderen: Mireille Versteeg, Sergio Vyent, Lydia van der Weide, Dan Karaty, Annejet van der Zijl, Jet van Vuuren, Nathalie Pagie, Claudia Straatmans en Marjan van den Berg zijn erbij en Vivian Slingerland presenteert in het Huis. 

Geniet van knusse huiskamerconcerten

Heb je tussen al het shoppen door even zin om even te rusten? In het Margriet Huis geniet je van knusse huiskamerconcerten van verschillende muzikanten. Ontspan bij de muziek van Soul Redemption, Akoestix, MAR., Abdel, To Twelve, Sandy, Lara, Cloud Cukkoo en Susie & the Wildflowers. Neem voor het programma een kijkje op dewinterfair.nl/programma. 

Ontmoet de redactie

Heb je altijd al willen weten wie de mensen zijn achter Margriet? Wie schrijft de verhalen, welke mensen zorgen voor de vormgeving en wie zorgen iedere dag voor nieuwe artikelen op Margriet.nl? In het Margriet Huis krijg je de kans om de redactie en hoofdredacteur Helene van Santen het hemd van het lijf te vragen over je favoriete blad. 

Kom langs in het Margriet Museum

Heb je al een kijkje genomen in het Margriet Museum? Deze vond je tot voor kort exclusief op Margriet.nl, maar tijdens dé Winterfair komt daar verandering in. Bezoek het museum op dé Winterfair en kom, met behulp van een audiotour, alles te weten over de geschiedenis van het tijdschrift. Ook kun je meedoen aan de 85jaar Quiz, waarvoor je de antwoorden in het Margriet Museum vindt én waarmee je kans maakt op de leukste prijzen. 

Libelle Huis

Samen is alles leuker en daarom is Libelle er dit jaar ook bij met een eigen huis. Ook hier ontmoet je de redactie, hoofdredacteur Hilmar Mulder en verschillende auteurs en columnisten. Vergeet dus niet om ook een bezoekje te brengen aan het Libelle Huis!