November 7, 2023

Het is bijna zover!

Het is bijna zover: over drie weken start het gezelligste winterfeest van Nederland. Kom samen met je moeder, collega, vriendin of partner shoppen, geniet van spetterende optredens en modeshows, volg creatieve workshops en laat je inspireren voor de feestelijke wintermaanden.

Kun je niet wachten om inspiratie op te doen voor de winter? Boek vóór 22 november je ticket en krijg € 3 korting! Let op: daarna zullen de ticketprijzen stijgen. Tickets voor dé Winterfair boek je via dewinterfair.nl

Maak kans op een rondleiding op Paleis ‘t Loo

Hoe heet onze tweede prinses? Is deze vraag een lachertje voor jou? Iedere dag spelen we in het Theater ‘Kroontje op, kroontje af’ met showbizzdeskundige Matthijs Albers en koningshuisdeskundige Rick Evers. Tijdens het spel beantwoord je algemene vragen over de royals, waarbij je kans maakt op leuke prijzen. En misschien ga je wel naar huis met de hoofdprijs: een rondleiding op Paleis ‘t Loo.

Workshop glas graveren

Tijdens deze workshop ervaar je hoe je het glas met een eenvoudig apparaat kunt bewerken. Na wat oefenen op een proefglas kun je een patroon of afbeelding kiezen.
Daarna ga je de uitdaging aan om het patroon op het glas te graveren. Je creëert hiermee je eigen unieke glas! Het resultaat neem je mee naar huis, waarna je er nog lang met veel plezier uit kunt drinken.

Laat je inspireren in het Margriet Huis en het Libelle Huis

Wat is dé Winterfair zonder het Margriet Huis? Ook tijdens de komende editie geniet je weer van warme huiskamerconcerten, ontmoet je bekende auteurs en Margriet-columnisten zoals Marjan van den Berg. Verder leer je alles over de laatste mode én ontmoet je de redactie van Margriet. Maar deze editie is ook Libelle erbij en daarom is er naast het Margriet Huis ook het Libelle Huis dat gepresenteerd wordt door Jet Sol. Ook hier geniet je van gezellige huiskamerconcerten, ontmoet je de Libelle-redactie en -columnisten en leer je alles over de laatste trends op het gebied van mode. Het wordt één groot feest in beide huizen!

En heb je altijd al meer willen weten over de redacties van Margriet en Libelle? Kom dan ook zeker langs in beide huizen, waar je hoofdredacteuren Helene van Santen (Margriet), hoofdredacteur Hilmar Mulder (Libelle) en de beide redacties beter leert kennen door ze het hemd van het lijf te vragen over je favoriete blad. Neem voor het programma een kijkje op dewinterfair.nl/programma.

Upgrade je dagje uit

Wil je je dagje uit naar dé Winterfair nóg specialer maken? Dat doe je met het vipticket. Met dit ticket geniet je van veel extra’s:
• Entreeticket voor dé Winterfair
• Vipparkeerticket voor de vipparkeerplaatsen, op loopafstand van de speciale entree
• Bij binnenkomst: koffie&gebak
• Fotomoment
• Lunch: buffet & drankje naar keuze
• Toegang tot de viptoiletten
• Borrel: hapje met drankje naar keuze
• Goodiebag t.w.v. minimaal 25 euro
• Lekker frietje ‘to-go’ voor de terugweg

Koop je vip nu voor € 59,95 via dewinterfair.nl/tickets

Let op: op = op!