October 27, 2023

Bereid je voor op de feestelijke wintermaanden

De wintermaanden staan weer voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: dé Winterfair komt er weer aan! Bereid je voor op de feestelijke wintermaanden. Kom shoppen, geniet van optredens, volg creatieve workshops en proef winterse lekkernijen. De winter begon nog nooit zo feestelijk!

Optredens van o.a. Dries Roelvink

Tijdens dé Winterfair is het de hele week één groot feest in het Theater. Van inspirerende modeshows tot spetterende optredens: een bezoek aan het theater kun je zeker niet overslaan. Geniet van optredens van onder anderen: Dries Roelvink, Wolter Kroes, Ruth Jacott, Berget Lewis en Danny Froger. Met wie sta jij vooraan te dansen?

Korting op je ticket

Kun je niet wachten om inspiratie op te doen voor de winter? Boek vóór 22 november je ticket en krijg € 3 korting! Let op: daarna zullen de ticketprijzen stijgen. Tickets voor dé Winterfair boek je via dewinterfair.nl/tickets

Shopping and more

Jullie gezellige dag op dé Winterfair zul je niet snel vergeten, maar hoe leuk is het om deze dag te vereeuwigen op beeld? Kom langs bij Shoots & More waar enthousiaste fotografen je in kerststijl op de foto zetten als aandenken aan de Fair. En je kunt er ook nog eens een gratis fotoshoot winnen. Dat wordt vast een zeker een foto om in te lijsten!

Lees ook: Kom als VIP naar dé Winterfair

Workshop 'Leer feestelijk inpakken'

Voor de feestdagen wil je natuurlijk een beetje extra uitpakken met cadeautjes. En het is dan natuurlijk extra leuk om alle cadeautjes mooi in te pakken. Tijdens de workshop ‘Feestelijk Inpakken’ door Judith Maakt, leer je hoe je makkelijk en snel een cadeautje leuk inpakt. Je krijgt verschillende tips en maakt zelf een label om het cadeau helemaal af te maken. Sluit aan bij deze workshop, zodat je tijdens de feestdagen kunt uitpakken met inpakken. Benieuwd naar alle andere workshops? Neem dan een kijkje in het programma.

Koffie en een Bossche Bol

Zeg je Brabant, dan zeg je natuurlijk Bossche bollen! Tijdens jullie dag op dé Winterfair kan dit lekkere gebakje zeker niet ontbreken. Kies in de ticketshop daarom voor
‘koffie & gebak’ onder ‘extra producten’. Hiermee geniet je al voordat dé Winterfair opent van een Bossche bol en een kop koffie of thee. Je bestelt het ticket via dewinterfair.nl/tickets voor € 5,95.