Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Kom gezellig naar Dé Winterfair van 19 t/m 25 november 2021 Dé Winterfair: 19 t/m 25 november 2021
Home - feestmaand inspiratie - 3 trends voor de kerstboom

3 trends voor de kerstboom


Haal jij ieder jaar de dozen van zolder en ziet jouw boom er ieder jaar traditioneel hetzelfde uit? Of kies je ieder jaar voor een ander thema? Misschien is jouw boom wel een mix van oud en nieuw. Wij vertellen je welke 3 trends er in 2020 zijn in kerstboomversiering.

Laat je inspireren door deze 3 trends in kerstboomversiering

Trend 1: Dark Island

Een van de meest opvallende trends van 2020 is: Dark Island. Deze kerstboomtrend bestaat uit donkergroene en donkerblauwe tinten, aangevuld met accenten in limegroen en oranje. Iets voor jou? Lees hier alles over dé kerstboomtrend van 2020.

Trend 2: Wild Glam

Iets heel anders dan het traditioneel rood, groen en zilver is de trend ‘Wild Glam’. En hoe kan het ook anders met zo’n naam, deze trend bestaat vooral uit warm, luxe en glamour tinten en materialen. Waan je in een chique hotel met deze trend die vooral bestaat uit warme tinten zoals bruin, terracotta, dierenprints maar ook tropische bloemen en rijk bewerkte ballen.

Trend 3: Fred van Leer

Laten we eerlijk zijn: dit is niet persé een officiële trend in kerstversiering maar wel mateloos populair én origineel: de kerstballen van Fred van Leer.
Je moet een beetje durven en er van houden maar met deze ballen heb je wel een kleurrijke en vrolijke kerstboom in huis staan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shoeby (@shoeby)

Zoek je nóg meer inspiratie voor jouw kersthuis? Of vind je het leuk zelf kerstversiering te maken? Kijk dan eens bij onze tips.

Ook interessant?