Doe mee als exposant! | 19 t/m 25 november 2021 Doe mee als exposant! | 19 t/m 25 november 2021
Home - Nieuws - Dé Winterfair 2021 gaat niet door wegens verscherping maatregelen

Dé Winterfair 2021 gaat niet door wegens verscherping maatregelen

We vinden het ontzettend jammer, maar helaas kunnen we niet anders dan de Winterfair 2021 te annuleren. De situatie rondom COVID-19 is in Nederland de afgelopen dagen verslechterd, waardoor de Rijksoverheid extra verscherping en maatregelen gaat doorvoeren om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en de druk op de zorg hopelijk te verminderen. Een van deze maatregelen is de inperking van (grootschalige) evenementen: deze mogen enkel doorgaan tot 18.00u met maximaal 1.250 mensen met een vaste zitplaats per ruimte. Dat betekent dat Winterfair 2021 helaas geen doorgang kan hebben.

Margriet, Libelle en DPG Media betreuren dit, maar houden zich aan alle maatregelen en adviezen, mede om de gezondheid van bezoekers, exposanten en medewerkers te allen tijde te waarborgen. We vinden het echt enorm jammer en verdrietig dat we dit besluit hebben moeten nemen. We hebben maandenlang met elkaar hard gewerkt om voor 70.000 vrouwen een heerlijk dagje uit te organiseren.

Ben je exposant of standhouder van Dé Winterfair 2021? We nemen zeer binnenkort persoonlijk contact met je op om met elkaar te gaan kijken naar de toekomst, bijv. met de Libelle Zomerweek en de Winterfair.

Ook interessant?