Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Kom gezellig naar Dé Winterfair van 19 t/m 25 november 2021 Dé Winterfair: 19 t/m 25 november 2021
Home - feestmaand inspiratie - Dit zijn de allerleukste schoencadeautjes

Dit zijn de allerleukste schoencadeautjes


Het heerlijk avondje komt eraan. Dus ook de gezellige tijd van schoentjes zetten, pepernoten eten en Sinterklaasliedjes zingen. Wat is er leuker dan blije gezichtjes als de schoen gevuld blijkt te zijn door de goedheiligman? Sinterklaas kan vast wel wat hulp gebruiken, daarom zetten wij de leukste schoencadeautjes (tot €7,50) voor je op een rij.

Schoencadeautje voor kindjes van 3-4 jaar

Nijntje, een lief klein konijntje
Altijd goed: kaartspelletjes. Dit bekende kwartetspel van Dick Bruna ken je misschien nog wel van vroeger. Ideaal om te spelen met kindjes die nog niet kunnen lezen. Speelpret gegarandeerd!
Je koopt het online onder andere bij De winkel van Nijntje.

 


Schoencadeautje voor kindjes van 5-8 jaar

Creatief met klei
Met deze klei-set maken kindjes de allerleukste vormen. Van lange slierten tot vierkantjes en sterretjes. En het leukste is; na afloop kneed je de klei eenvoudig weer bij elkaar om er de volgende keer weer nieuwe fantasiefiguren mee te maken. Bestel deze leuke set bijvoorbeeld online bij Kruidvat.nlSchoencadeautje voor kinderen van 8-10 jaar

Regenwormen op reis
Speel het spannende spel Regenwormen nu waar je maar wilt. Deze mini-versie van het populaire spel neem je eenvoudig overal mee naar toe. Het ideale schoencadeautje voor fanatieke kids (en volwassenen!) van 8 jaar en ouder. Bestellen kan o.a. via Top1Toys.

Schoencadeautje voor tieners

Wie zoet is krijgt lekkers
Wie maak je niet blij met iets lekkers? Bij o.a. Hema koop je de leukste én lekkerste marsepeinen schoencadeautjes.

Schoencadeautje voor de grote mensen

Klein maar fijn
Sinterklaas een kinderfeest? Het is natuurlijk ook heel erg leuk om je partner te verrassen met een cadeautje in zijn of haar schoen. Maak het extra speciaal door een leuk kort gedichtje toe te voegen waarin je zegt hoe lief diegene is. Een glimlach gegarandeerd!
Wat dacht je van deze leuke stolp met ledverlichting erin? Niet alleen leuk voor tijdens de feestmaand, deze kan de hele winter blijven staan. Te koop bij Ikea.

Ook interessant?