Home - Geen categorie - Dé Winterfair 2021 gaat niet door wegens verscherping maatregelen

Dé Winterfair 2021 gaat niet door wegens verscherping maatregelen


We vinden het ontzettend jammer en verdrietig, maar helaas kunnen we niet anders dan Dé Winterfair 2021 te annuleren. De situatie rondom COVID-19 is in Nederland de afgelopen dagen verslechterd, waardoor de Rijksoverheid extra verscherping en maatregelen gaat doorvoeren om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en de druk op de zorg hopelijk te verminderen. Een van deze maatregelen is de inperking van (grootschalige) evenementen: deze mogen enkel doorgaan tot 18.00u met maximaal 1.250 mensen met een vaste zitplaats per ruimte. Dat betekent dat Winterfair 2021 helaas geen doorgang kan hebben.

We vinden dit echt ontzettend jammer, maar we houden ons vanzelfsprekend aan alle maatregelen en adviezen, mede om de gezondheid van al onze bezoekers, exposanten en medewerkers te allen tijde te waarborgen. We keken enorm uit om jou en je vriendin(nen) te ontvangen en te ontmoeten voor een gezellig en fijn dagje uit.

Je reeds gekochte ticket(s) kunnen omgezet worden naar ticket(s) voor de Libelle Zomerweek (19 t/m 25 mei 2022) of Margriet Winterfair (25 november t/m 1 december 2022). We hopen jou en je vriendin(nen) daar te zien, waar we met elkaar kunnen genieten van al het leuks, lekkers en moois. Wil of kan je niet naar de Libelle Zomerweek of Margriet Winterfair 2022 komen, dan kunnen wij het ticket restitueren. Hierover ontvang je binnenkort een mail met verdere informatie.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze mail, dan adviseren we je deze site in de gaten te houden. Deze zal worden geüpdatet.

We wensen je veel gezondheid toe en hopen je snel op een van onze events te zien.

Hartelijke groeten,
Team Dé Winterfair

Ook interessant?