Bestel nu tickets met korting!
Home - Nieuws - 6x hierom wil je De Winterfair niet missen

6x hierom wil je De Winterfair niet missen


Als alles meezit kunnen we tijdens De Winterfair van 19 t/m 25 november, eindelijk weer een dagje uit met vriendinnen. Het belooft een extra groot feest te worden in de Brabanthallen. Want Margriet is er dit jaar sámen met Libelle.

Na de roerige tijd slaan de twee merken de handen in één en vieren zij samen met jou en jouw vriendinnen, de start van de feestmaand. Met optredens, spetterende modeshows, heel veel shops, fijne feestmaandinspiratie en creatieve workshops kan je samen met vriendinnen een hele dag genieten. Geloof ons, dit wil je écht niet missen.

6 redenen om samen met je vriendin naar De Winterfair te komen:

 • Swingen tijdens live-optredens
  Op het podium op de De Winterfair zing en dans je mee met bekende artiesten. Trek je dansschoenen dus maar aan want de voetjes mogen van de vloer!
 • Shoppen bij heel veel leuke winkeltjes
  Ben je op zoek naar een spetterende feestoutfit of wil je iemand verrassen met een leuk cadeau? Bij de vele shops die je op De Winterfair vindt kan je zeker slagen. Extra leuk: bij veel van de shops hebben ze leuke aanbiedingen die je alleen op De Winterfair vindt, kijk, dat is leuk meegenomen!
 • Meedoen aan creatieve workshops
  Als je het leuk vindt om zelf creatief bezig te zijn, ben je op De Winterfair helemaal op de juiste plek. Er worden alle dagen unieke workshops aangeboden. Van kerstdecoraties maken tot het leren handletteren en nog veel meer daar tussenin. In het najaar wordt het totale workshopprogramma bekend gemaakt en kun je je inschrijven voor de workshop(s) van jouw keuze. Hou deze website en onze social media kanalen dus goed in de gaten!
 • Lekker eten & drinken
  Wat is de feestmaand zonder lekker eten en drinken? Naast de lekkerste koffie (mét Bossche Bollen!), overheerlijk lunchen en culinaire cadeautjes, ontdek je op de Winterfair in het Kooktheater de lekkerste nieuwe recepten en producten. Proef, test en laat je inspireren voor het ultieme kerstdiner!
 • Fijne feestmaand-inspiratie
  Natuurlijk krijg je op De Winterfair ook heel veel inspiratie voor de feestmaand. De mooiste kerstboom-versiering, de leukste outfits voor de feestdagen en heel veel ideeën voor de leukste cadeautjes. We zeggen niet voor niets: de feestmaand begint op De Winterfair.
 • Live op bezoek bij Margriet en Libelle
  Wist je dat je op De Winterfair Margriet en Libelle live kunt ontmoeten? In de prachtige inspiratiehuizen zijn de redacties van deze merken aanwezig én de columnisten. Vraag ze het hemd van het lijf, ze staan de popelen om hun lezers en fans in het echt te ontmoeten!

Ben jij erbij? Bestel hier je tickets!

Ook interessant?